PerkImBa

                         Perkussió   Improvisació  Ballet

   

      

      

     

      

  

      

      

      

      

      

      

 

      

      

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Premsa

PerkImBa a les Rambles de Barcelona - PEN Català

 El Periódico

Dimarts, 16 novembre 2010


Art contra la repressió


El PEN Català conmemora el Dia Internacional de l'Escritor Empresonat. Quatre accions artístiques ocuparán la Rambla per recordar que encara es vulnera la llibertat d'expressió.

(...)
Percussió, improvisació i ballet són els pilars de la companyia Perkimba, que obrirà aquesta polifonia artística itinerant a l'esplanada inicial de la Rambla, davant del centre Arts Santa Mònica (11.30 hores), amb un espectacle de street jam al qual se sumaran alumnes de l'Institut del Teatre. Dirigida per Neus Fernández, aquesta performance interpretada per uns 40 ballarins busca cridar contra els límits a la llibertat d'expressió des de la dansa i el ritme. (...)

Sección cv, Gran Barcelona
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/barcelona/20101116/art-contra-repressio/589830.shtml

 

 Avui

Dimecres, 17 novembre 2010


Lletra empresonada

El PEN Català s'allibera de la gàbia per conmemorar el dia de l'Escritor Empresonat amb una exhibició de vitalitat al centre de Barcelona.

(...) Els tambors coloristes de la companyia Perkimba recordaven un aire ètnic, lúdic, en què ballarins de l'Institut del Teatre establien un diàleg. El PEN català optava per la música i el ball (dos expressions artístiques ben allunyades de la paraula impresa) com a obertura entre el monument als Santpere i la caseta del Museu de Cera. I a esquenes del dissortat Colom que es perd les performances d'aquesta Barcelona mediterrània (...)

Jordi Bordes, Barcelona
http://www.avui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/332068-lletra-empre
 

PerkImBa estrena dansa i color a la Mediterrània - Novembre 2009

Regió7 

Diumenge, 8 novembre 2009


(...) el pati del Kursaal oferia una de les propostes de percussió més routendes d’aquesta edició. Per, de percussió, Im, d’improvisació, i Ba de ballet. PerkImBa va omplir a vessar el recinte (al pati, a les grades, a la terrassa) amb un recital concís i vital. Energètic. Aplaudit. So i moviment fusionat sense manies i de segell català que va saber a poc. (...)

Els més petits van gaudir i molt de l’espectacle de dansa i percussió de PerkImBa.

Susana Paz, Manresa

ManresaInfo.cat

Dilluns, 9 novembre 2009

PerkImBa estrena dansa i color a la Mediterrània.

Percussió, improvisació i dansa s’interrelacionen en un espectacle vital que fusiona sons, moviment i colors a través de ballarins i tambors. Un espectacle per viure més que no pas per veure de la PerkImBa CIA al pati del Kursaal ple de gent.

PerkImBa va omplir el pati del Kursaal de color.

Grup Nació Digital
Galeria de Fotos de l’actuació, Joan Parera

http://www.naciodigital.cat/manresainfo/galeria/105/pagina1/12a/mediterrania/perkimba/cia/2009

Catalanblog.blogspot 

Sunday, 8 november 2009


(...) The afternoon events started with a performance by "PerkImBa", a group of mainly young people whose name comes from the mixture of the words "Percussion", "Improvisation" and "Ballet". The name pretty much explains it all - the show consisted of an elaborate dance involving the use of drums and a few other instruments. I wasn't expecting much (I went as it was the only event on at the time), but it was actually a mesmerising and impressive performance. By the end there was a large crowd of spectators, and the applause lasted for a fair while. (...)

Danny Langley Artés
http://catalanblog.blogspot.com/2009/11/la-fira-mediterrania.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

perkimba@perkimba.com
                         © PerkImBa